Uge 42
Mandag og tirsdag
Kalvekæber braiseret i mørk øl med rodfrugter, serveret med grov kartoffelmos
Kr. 119.-
Onsdag og torsdag
Mørbradgryde med bacon, paprika og ssucisser, serveres med ris
Kr. 119.-
Uge 43
Mandag og tirsdag
Coq au vin med champignon, bacon og perleløg i kraftig sky, serveret med ris
Kr. 109.-
Onsdag og torsdag
Helstegt kalvefilet med svampecreme og stegte kartofler og garniture
Kr. 139.-
Uge 44
Mandag og tirsdag
Gullasch med kartoffelmos
Kr. 109.-
Onsdag og torsdag
Øl braiserede svinekæber med rodfrugter og grov mos
Kr. 129.-
Uge 45
Mandag og tirsdag
Osso Buco med stegte kartofler
Kr. 129.-
Onsdag og torsdag
Braiseret svineskank med mos og rodfrugter
Kr. 119.-
Uge 46
Stroganoff med creme fraiche og knuste kartofler
Mandag og tirsdag
Kr. 119.-
Onsdag og torsdag
Gammeldags oksesteg med kogte grøntsager, brun sovs og kartofler
Kr. 129.-