Uge 42

Mandag og tirsdag

Kalvekæber braiseret i mørk øl med rodfrugter, serveret med grov kartoffelmos

Kr. 119.-

Onsdag og torsdag

Mørbradgryde med bacon, paprika og ssucisser, serveres med ris

Kr. 119.-

 

Uge 43

Mandag og tirsdag

Coq au vin med champignon, bacon og perleløg i kraftig sky, serveret med ris

Kr. 109.-

Onsdag og torsdag

Helstegt kalvefilet med svampecreme og stegte kartofler og garniture

Kr. 139.-

 

Uge 44

Mandag og tirsdag

Gullasch med kartoffelmos

Kr. 109.-

Onsdag og torsdag

Øl braiserede svinekæber med rodfrugter og grov mos

Kr. 129.-

 

Uge 45

Mandag og tirsdag

Osso Buco med stegte kartofler

Kr. 129.-

Onsdag og torsdag

Braiseret svineskank med mos og rodfrugter

Kr. 119.-

 

Uge 46

Stroganoff med creme fraiche og knuste kartofler

Mandag og tirsdag

Kr. 119.-

Onsdag og torsdag

Gammeldags oksesteg med kogte grøntsager, brun sovs og kartofler

Kr. 129.-

Scroll to Top